top of page

Waarom kiezen voor Klopper?

01.

Dat betekent: overleg. We maken samen een plan. Een plan waarbij we het best haalbare koppelen aan uw budget. Dat plan werken we uit naar een vrijblijvende offerte. Uw wens is daarbij ons stramien, de mal waarmee we werken. Die mal drukken we uit over al onze projecten. Want wij kunnen het wel zo willen, maar u bent de baas. Maar we geven wel advies:

02.

We denken mee. Een oneliner, maar toch; het is waar. U heeft iets voor ogen en wij willen dat graag voor u waarmaken. We komen dus met suggesties. Zo adviseren we u in de keuze van het materiaal. Geven we tips over hoe het er visueel nét een beetje beter uit kan zien. En bedenken we creatieve oplossingen bij uitdagende situaties en budgetten.

Waar gaat ons hart sneller van Kloppen

Onze Visie

Dingen bouwen. Mooie werkjes timmeren. Als vakman met twee rechterhanden vindt Gerard Klopper stilzitten niet makkelijk. Van jongs af aan is hij altijd al bezig geweest met zijn handen. Gerard haalt voldoening uit het bouwen van mooie projecten. Hard en netjes werken is zijn tweede natuur. Zijn streven is om altijd mooi werk af te leveren.

Dat vinden we bij Klopper het leukste aan ons werk: dat we vakwerk kunnen leveren waar we achter staan. Dat u als klant naar het eindresultaat kijkt en denkt: ja, zo klopt het helemaal!

Een keertje kennismaken?
Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? We komen graag een keertje langs om uw klus te bekijken. Geheel vrijblijvend. We bespreken uw en onze mogelijkheden en komen daarna met een voorstel. Dan kunt u daarna in alle rust bepalen of het allemaal klopt.

03.

Kwaliteit staat voorop. Ook een cliché - maar bij ons als familiebedrijf staat dat hoog in het vaandel. Zo werken we alleen met goede materialen. Spullen die het over een tijdje nog steeds goed doen. We werken vakkundig en netjes, we gaan voor resultaat waar onze klanten blij van worden.

bottom of page